вівторок, 13 січня 2015 11:51

У фільм про Курта Кобейна увійдуть його невідомі пісні

У фільм про Курта Кобейна увійдуть його невідомі пісні
Фото: altpress.com

У документальний фільм про покійного лідера рок-групи Nirvana Курта Кобейна увійдуть його невідомі пісні, повідомляє The Guardian з посиланням на прес-реліз телеканалу HBO.

Згідно із заявою HBO, творці фільму Montage of Heck отримали необмежений доступ до архівів Кобейна. Глядачі зможуть побачити рідкісні хоум-відео музиканта, його записи, малюнки, фотографії, журнали, демо-записи, блокноти з піснями. У фільмі прозвучать пісні Nirvana, так і раніше невідомі записи Кобейна.

Режисером фільму виступить Бретт Морген. Дочка музиканта Френсіс Бін Кобейн стане виконавчим продюсером картини. Наголошується, що це перша авторизована сім'єю Кобейна документальна робота про нього.

Курт Кобейн наклав на себе руки у віці 27 років у 1994 році. До цього часу його група Nirvana була володарем музичних премій MTV Video Music Awards, BRIT Awards, American Music Awards і "Греммі".

Зараз ви читаєте новину «У фільм про Курта Кобейна увійдуть його невідомі пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі