понеділок, 11 червня 2012 11:27

У "Білосніжці й мисливці-2" гратиме старий склад акторів

У "Білосніжці й мисливці-2" гратиме старий склад акторів
Кадр з фільму "Білосніжка і мисливець". Фото: kino.oboz.ua

Продюсер Джо Рот в одному зі своїх інтерв'ю обрадував фанів "Білосніжки і мисливця" - продовження у фільму буде. Причому, навіть не одне: студія планує перетворити історію в трилогію.

Для написання сценарію до другої частини про бойову Білосніжку Universal найняла автора Деніела Коппа. Ідея "Білосніжки і мисливця 2" не розголошується, але Копп писав сценарії до безлічі блокбастерів, серед яких "Місія нездійсненна", "Ангели і демони", "Війна світів", "Людина-павук", "Кімната страху" та інші.

Крім того, студія планує повернути в сиквел режисера першої частини Руперта Сандерса. Проте, у нього немає контракту на продовження фільму і головним критерієм для Сандерса стане "ціна питання". До речі, картина "Білосніжка і мисливець" стала його режисерським дебютом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гран-прі "Кінотавра" отримав фільм про невиліковно хвору жінку

У другу частину повернеться основний акторський склад першої - в сіквелі знову об'єднаються Крістен Стюарт, Кріс Хемсворт і Шарліз Терон. У всіх трьох акторів підписаний контракт на зйомки у двох частинах "Білосніжки".

За свій перший уїкенд прокату казковий блокбастер "Білосніжка і мисливець" заробив 56 мільйонів доларів в США і 118 мільйонів доларів у світовому прокаті. Бюджет фільму склав 175 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «У "Білосніжці й мисливці-2" гратиме старий склад акторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі