понеділок, 05 жовтня 2015 14:06

Творці "Трансформерів" анонсували ще чотири фільми франшизи

Творці "Трансформерів" анонсували ще чотири фільми франшизи

Виробник іграшок Hasbro і кіностудія Paramount Pictures випустять ще мінімум чотири фільми з серії "Трансформери". Автори продумали концепцію сиквелів до 2025 року. Про це повідомив на конференції MIPJunior в Каннах глава Hasbro Studios (дочірнє підприємство Hasbro) Стівен Девіс. Його цитує видання TFW2005.

"Ми провели мозковий штурм, і він йшов близько трьох місяців. У ньому взяли участь дев'ять кращих сценаристів, з якими я коли-небудь працював під керівництвом Аківи Голдсмана", — пояснив Девіс. Він зазначив, що аналогічний підхід використовується для створення телесеріалів. Сценарист і продюсер Голдсман ("Код да Вінчі", "Я — легенда", "Ігри розуму") раніше не працював над франшизою.

Таким чином, на екрани мають вийти п'ята, шоста, сьома і восьма частини "Трансформерів". Зйомки п'ятого фільму намічені на літо 2016 року, а реліз — на середину 2017 року. Ймовірні дати прем'єри інших картин поки не називаються.

Четверта частина "Трансформерів" вийшла влітку 2014 року. Вона заробила в світовому прокаті більше мільярда доларів, а критики відгукнулися про неї вкрай негативно. Картина отримала сім номінацій на антипремію "Золота малина", а Майкл Бей у підсумку був удостоєний цієї нагороди як найгірший режисер.

Спочатку "Трансформери" - серія іграшок, випущена компанією Hasbro та японською TakaraTomy. Коли проект набув популярності, Hasbro спродюсувала кілька мультфільмів, а потім цикл високобюджетних блокбастерів. Фільми розповідають про вторгнення інопланетних розумних машин, здатних трансформуватися в легкові автомобілі, вантажівки, літаки та іншу техніку.

Зараз ви читаєте новину «Творці "Трансформерів" анонсували ще чотири фільми франшизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі