пʼятниця, 06 липня 2012 13:21

Турецьким жінкам влаштують "абортні тури" до Криму

Турецьким жінкам влаштують "абортні тури" до Криму

Головний дописувач турецької газети "Дюнья газетесі" ("Світова газета"), яка спеціалізується на актуальних новинах у сфері економіки, фінансів і політики, Осман Аролат заявив, що в разі введення заборони на аборти в Туреччині, місцеві туроператори можуть почати "абортні тури" в Крим .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція хоче заборонити молоді аборти та алкоголь

У публікації Османа Аролата кажуть, що офіційний представник Платформи туроператорів Туреччини Джем Полатоглу заявив, що його організація розглядає заборону абортів, як "ділову ідею". За інформацією Полатоглу, організація уклала попередні договори з трьома лікарнями в Криму і "абортні тури" можуть початися відразу після введення заборони на аборти. За даними Полатоглу, вартість такого туру становитиме 300 євро на одну людину, а кількість учасників туру може скласти 30-40 тисяч осіб на рік, передає QHA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярки роблять по 2 тисячі абортів щороку

Джем Полатоглу сказав: "Для проведення цієї організації, яку ми будемо проводити у рамках оздоровчого туризму, ми домовилися з трьома лікарнями в Криму. Щойно вийде закон про заборону абортів, ми в Крим відправимо нашого співробітника. Це буде людина, що володіє турецькою та російською мовами, який буде вас зустрічати, допомагати в питанні вступу і виходу з лікарні і після закінчення цього терміну, допомагати Вам зі спокійною душею повернутися до Туреччини".

Зараз ви читаєте новину «Турецьким жінкам влаштують "абортні тури" до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути