понеділок, 18 червня 2012 14:13

Об'єднана опозиція хоче заборонити молоді аборти та алкоголь

Об'єднана опозиція хоче заборонити молоді аборти та алкоголь
Не останню роль в занепаді освіти в Україні зіграв Табачник, наголошує Іван Крулько Фото: telekritika.ua

Під час круглого столу з обговорення "Молодіжних аспектів Програми Об'єднаної опозиції" учасники запропонували заборонити аборти молоді, вести кримінальну відповідальність за продажу тютюну та алкоголю неповнолітнім та надавати місця у гуртожитках в першу чергу громадянам України, а не іноземцям.

"Нам треба серйозно подумати, як формувати державну молодіжну політику. Ліквідоване профільне міністерство, всі його функції передані міністерству Табачника. Об'єднана опозиція планує розробити законопроект "Про молодь", де будуть розглянуті питання житла, праці, освіти та служби в армії", - сказав голова ВМГО "Молодий народний рух" Іван Крулько.

За його словами, освіта в Україні сьогодні в занепаді.

"Не останню роль в цьому відіграв міністр освіти Табачник, відомий своєю одіозністю у відношенні до всього українського. Одна з інновацій, яку впроваджує міністр — це скорочення сіл в сільській місцевості. А сільська школа має бути культурно-просвітницьким центром", - наголосив Крулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція почала обговорювати освіту, роботу, житло та армію

У обговоренні молодіжних аспектів програми приймали участь більше двох десятків представників молодіжних організацій з усіх регіонів України. Було запропоновано створення контрактної армії, повна заборона реклами тютюну та алкоголю, створення єдиного всеукраїнського ринку доступного житла для молоді тощо.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція хоче заборонити молоді аборти та алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути