четвер, 05 квітня 2012 10:36

Тур музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель" стартує зі Львова

У квітні у восьми найбільших містах України відбудеться презентація унікального проекту - "Брюссель", який ініціював лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук.

У цьому проекті зібралися п'ять талановитих музикантів: Вакарчук, Сергій Бабкін, Дмитро Шуров, Макс Малишев і Петро Чернявський.

Однойменний альбом був записаний у серпні 2011 року в місті Брюссель у Бельгії на студії ICP Recording Studios. Місце запису альбому надихнуло учасників на таку назву проекту. До альбому увійшли 12 композицій, записаних українською та англійською мовами. У березні, під час репетицій у Мінську музиканти написали ще шість нових пісень, які включені до програми концертів туру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук не піде з "Океану Ельзи" через сольний проект

Концерти проекту "Брюссель" можуть виявитися єдиними, адже у кожного музиканта, задіяного у проекті — свої гастрольні тури. Дмитро Шуров займається власним проектом "Pianобой", Сергій Бабкін - самостійний музикант, продюсер Мілош Єліч, Петро Чернявський та Святослав Вакарчук - у складі гурту "Океан Ельзи".

У Львові почути "Брюссель" наживо можна буде 7 квітня у Палаці спорту "Україна" , початок – о 20.00. Далі будуть Донецьк, Одеса, Харків, Луганськ, Миколаїв, Херсон, Дніпропетровськ та Київ (два концерти 26 та 27 квітня).

Зараз ви читаєте новину «Тур музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель" стартує зі Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі