середа, 25 листопада 2015 16:34

"Тартак" випустив восьмий студійний альбом

"Тартак" випустив восьмий студійний альбом

"Вибачайте, що без попередження… Просто мене вже кілька разів з цим альбомом обламували… От і зараз – на iTunes якийсь глюк… Сподіваюся, до ранку його виправлять… Але у мене вже до ранку терплячки не вистачить, тому оголошую офіційно про вихід нового альбому гурту "Тартак" – "Ввічність"!", – повідомив два дні тому на на своїй сторінці у Фейсбуці лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський.

Концертна презентація "Ввічності" відбудеться 20 грудня у столичному клубі "Sentrum".
Це восьма студійна платівка "Тартака". Послухати на ній можна 15 нових пісень гурту. З моменту виходу попередього альбому "Сімка" минуло вже три роки.


"Поки перші щасливці вантажать і слухають альбом "Ввічність" групи "Тартак", я не втомлююся нагадувати про існування ще одного прекрасного колективу та його першого відеокліпу", додав Положинський про свій інший проект "Був'є" та його дебютне відео "Голова" . Перший альбом цього колективу музикант обіцяє оприлюднити до кінця цього року.

Зараз ви читаєте новину «"Тартак" випустив восьмий студійний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі