четвер, 27 серпня 2015 12:19

Суперагент з амнезією і вибухові ритми на танцполі - кінопрем'єри 27 серпня

Суперагент з амнезією і вибухові ритми на танцполі - кінопрем'єри 27 серпня
Фото: nextarrival.com

На цьому тижні можна щодня ходити в кінотеатр на новий фільм - в прокат виходить 7 новинок, якраз по одній на кожен день тижня. Глядачів чекають пригодницька комедія Канікули, японський фентезійний бойовик Атака титанів. Фільм перший: Жорстокий світ, французька драма Молода кров, комедійний бойовик Ультраамериканці, музична мелодрама 128 ударів серця на хвилину. А також європейський мультфільм Упс ... Ной уплив! і новий фільм Вуді Аллена Ірраціональна людина. Приємного перегляду!

Канікули

Сімейство Грізвольд через всю країну вирушає в найкращий тематичний парк Америки "Уоллі Уорлд". За задумом батька сімейства Расті ця поїздка має зблизити всіх, а також бути безтурботною і веселою. Але практично відразу після виїзду щось пішло не так ...

Атака титанів. Фільм перший: Жорстокий світ

Заснований на однойменній японській манга Хадзіме Ісаями фільм розповідає про пробудження древніх Титанів - істоти, які тримали в страху людство сотні років тому, повернулися на територію людей. Хто зможе запинити безжальних гігантів?

Ультраамериканці

Продавець в магазині на заправці Майк Хоуелл в цьому світі любить дві речі - купити травку і свою дівчину, якій він зібрався зробити пропозицію. А ще у Майка амнезія, інакше як можна забути про те, що ти суперагент з чудовою підготовкою? І ось люди з минулого вирішили нагадати йому про це.

 

Молода кров

Важкий підліток Малоні з дитинства був невгамовним і вибуховим - з ним не могла впоратися ні мати, ні вчителі. Після чергової витівки хлопцю загрожує серйозне покарання, але дитячий суддя Флоранс готова дати йому шанс. Тепер Малоні під наглядом наставника Яна спробує змінити своє життя.

128 ударів серця на хвилину

Молодий DJ Коул має намір підкорити спочатку Лос-Анджелес, а потім і весь світ - він старанно працює над свої треком, який повинен забезпечити йому прорив. Таку старанність помічає досвідчений продюсер Джеймс, який готовий допомогти Коулу здійснити його мрію. Але тепер молодого хлопця окрім музики хвилює Софі - він по вуха закохався в дівчину свого наставника.

Ірраціональний людина

Професор філософії Ейб Лукас перебуває в стані апатії та депресії, але на новому місці роботи у нього з'являється шанс відчути радість життя. Допомагають йому в цьому жінки - нова колега Рита вважає, що він врятує її від нещасливого шлюбу, а найкраща студентка Джилл стає йому близьким другом.

Упс ... Ной поплив!

Єдиний шанс для звірів вижити під час всесвітнього потопу - зайняти місце на Ноєвому ковчезі. Але не всім вдалося туди потрапити. І тепер тварини спробують вижити за всяку ціну!

Зараз ви читаєте новину «Суперагент з амнезією і вибухові ритми на танцполі - кінопрем'єри 27 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі