вівторок, 03 липня 2012 10:48

Сина Ади Роговцевої поховають поруч з батьком

Сина Ади Роговцевої поховають поруч з батьком
Фото: vsekommentarii.com

На 50-му році життя від невиліковної форми раку помер єдиний син Ади Роговцевої Костянтин Степанков-молодший. Мати, дружина і сестра Костянтина залишалися поруч з ним до його останніх хвилин життя.

Степанков-молодший, з дитинства оточений світом драми та комедії, став театральним постановником і кінорежисером. Ще в 90-их роках він присвятив свою бенефісну постановку "Благо-дарю" в театрі ім. Лесі Українки Аді Роговцевій. Пізніше він залишив театр і кіно, почавши свою роботу в Міжнародній академії екології.

Степанков-молодший був одним з ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краса в очах того, хто дивиться" - Ада РОГОВЦЕВА, 74 роки, акторка

Костянтин Степанков-молодший був сином Ади Роговцевої та українського актора Костянтина Миколайовича Степанкова, який прославився завдяки більш, ніж 100 ролей в театрі і кіно. У Роговцевої залишилася дочка Катерина,  режисер Театру драми і комедії на Лівому березі Дніпра, де працює актриса.

Степанков-старший помер ще в 2004 році і був похований в селі Жовтневе під Києвом, де, згідно із заповітом, поховають і його сина.

У Степанкова-молодшого залишилася вдова, український балетмейстер Ольга Семешкіна, і дочка Дарина Степанкова.

Зараз ви читаєте новину «Сина Ади Роговцевої поховають поруч з батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі