понеділок, 16 січня 2017 14:12

Розповіли про новий серіал за мотивами романів Джорджа Мартіна

 

Планують зняти новий серіал-приквел, який розкаже передісторію "Гри престолів". У ньому не буде героїв, відомих за телеверсією циклу романів "Пісня льоду та полум'я". "Ведемо перемовини з авторами щодо створення сценарію майбутнього серіалу. Написання сюжету фільму-передісторії накладає на них менше жорстких вимог, аніж фільму-продовження. Створений Джорджем Мартіном світ дає можливість цікаво описати, що було до перших подій саги", - сказав програмний директор американського телеканала НВО Кейсі Блойс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шерлок" перетворився на пародію мелодрами"

"Ми знімемо стільки серій, скільки сценаристи зможуть зробити. Точна кількість поки що невідома. Вони ще працюють над способом оформлення нових епізодів", - додав Блойс.

Дату виходу перших серій передісторії не назвали. Зараз виробники серіалу працюють над створенням 7-го сезону "Гри престолів". Він складатиметься з семи епізодів, замість запланованих десяти. Прем'єра відбудеться у липні цього року.

"Гра престолів" - перша книга з циклу "Пісня льоду та полум'я" американського письменника Джорджа Мартіна. Вийшла 1996 року. Цикл складається з 7-ми фантастичних романів. Дія відбувається у вигаданому світі, де за владу борються сім королівств. Останні дві книги серії "Вітри зими" та "Мрія про весну", за мотивами яких знімали 6-й та 7-й сезони серіалу, ще не вийшли. Публікацію "Вітрів зими" запланували на березень цього року.
Зараз ви читаєте новину «Розповіли про новий серіал за мотивами романів Джорджа Мартіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі