вівторок, 29 липня 2014 16:04

Роберт Плант запропонував три тисячі доларів за відеокліп на свою пісню

Роберт Плант запропонував три тисячі доларів за відеокліп на свою пісню
Роберт Плант. Фото: AFP

Роберт Плант, колишній вокаліст групи Led Zeppelin, запропонував шанувальникам зняти відеокліп на свою пісню Rainbow. Автор кращої роботи отримає три тисячі доларів, а сам ролик стане офіційним промо нового альбому Планта Lullaby And... The Ceaseless Roar, який вийде 9 вересня 2014 року. Такі умови конкурсу, оголошеного музикантом на інтернет-сервісі Genero.tv, який об'єднує відеохудожників з потенційними клієнтами.

Перемогла роботу вибере сам Плант. На сторінці проекту говориться, що вибір жанру і напрямок відеороботи надається на розсуд самим художникам.

"Це неповторна можливість для будь-якого художника зробити музичне відео спільно з справжньою легендою", - заявляють представники Genero.tv.

Пісню можна почути на сторінці проекту, роботи приймаються до півночі 8 вересня 2014 року.

Про закінчення запису нового сольника колишнього вокаліста Led Zeppelin на студії Пітера Гебріела Real World повідомлялося в травні 2014 року. Роберт Плант охарактеризував музику альбому як "Африка і транс зустрічають Led Zeppelin".

Зараз ви читаєте новину «Роберт Плант запропонував три тисячі доларів за відеокліп на свою пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі