вівторок, 22 липня 2014 13:07

Роберт Дауні-молодший знову став найвисокооплачуваним актором

Роберт Дауні-молодший знову став найвисокооплачуваним актором
Фото: AFP

Роберт Дауні-молодший став найбільш високооплачуваним актором Голлівуду в щорічному рейтингу журналу Forbes. З червня 2013 року по червень 2014-го актор заробив 75 мільйонів доларів, повідомляється на офіційному сайті видання. Дауні-молодший виявляється лідером списку другий раз поспіль, за минулий звітний період він заробив стільки ж.

На думку журналу, актор зайняв першу сходинку в рейтингу, тому що студії Marvel було б неймовірно важко продовжувати працювати над "Залізною людиною" і "Месниками" без нього. Фільми з участю Дауні-молодшого зібрали в прокаті майже чотири мільярди доларів.

На другому місці - Дуейн Джонсон з доходом 52 мільйони доларів. Одна з його найвідоміших робіт в кіно - роль Царя Скорпіонів в однойменному фільмі і в картині "Мумія повертається". На цьому тижні в прокат виходить епічна стрічка "Геракл", в якій Джонсон зіграв головного персонажа.

Третє місце зайняв Бредлі Купер, який заробив 46 мільйонів доларів за звітний період. Актор номінувався на "Оскар" і "Золотий глобус" за ролі у фільмах "Мій хлопець - псих" (2012) та "Афера по-американськи" (2013). Остання робота Купера - озвучування Реактивного Єнота в черговому фільмі від Marvel "Вартові галактики", реліз якого запланований на кінець липня.

На четвертій сходинці опинився Леонардо Ді Капріо, його дохід склав 39 мільйонів доларів. Остання картина з його участю - "Вовк з Уолл-стріт" - отримала п'ять номінацій на "Оскар", в тому числі за кращий фільм і кращу чоловічу роль.

На п'ятій позиції влаштувався 30-річний Кріс Хемсворт, який здобув широку популярність після участі в проектах Marvel "Тор", "Месники" і "Тор 2: Царство пітьми". Актор заробив 37 мільйонів доларів.

У першу десятку також увійшли Ліам Нісон, Бен Аффлек, Крістіан Бейл, Уілл Сміт і Марк Уолберг.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Дауні-молодший знову став найвисокооплачуваним актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі