вівторок, 02 лютого 2016 00:02

Рік без Кузьми: пісні та цитати

Рік без Кузьми: пісні та цитати
Фото: uduba.com

2 лютого 2015 року в ДТП загинув Андрій "Кузьма" Кузьменко – український співак, лідер гурту "Скрябін". Окрім музики, Кузьму цікавило телебачення та література: він був ведучим багатьох телевізійних проектів, зокрема, "Шанс" і "Шиканемо", а у 2006 році видав автобіографічну книгу "Я, Побєда і Берлін". У жовтні 2014-го запустив власне інтернет-радіо під назвою "S.R.A.K.A. — Своє Радіо Андрія КузьменкА", на якому, за його словами, грала музика, яку він слухав у машині.

Кузьма запам'ятався шанувальникам гарним почуттям гумору, веселою вдачею та глибокими змістовними текстами – його згадують як талановиту позитивну людину, а пісні вже давно розібрали на цитати.

Пропонуємо пригадати відомі кліпи та висловлювання музиканта.

"Моє головне джерело енергії - слухачі. Буває, виходиш на сцену зовсім розбитий, з високою температурою, а зал починає тобі підспівувати, причому тексти знає краще від мене, - хворобу як рукою знімає"

"Критика - то ужасна штука. Критику можна слухати лише від тих людей, що досягли вищого рівня, аніж ти. Люди, які не досяли навіть твого рівня, вони тобі завидують, а не критикують. То є нормальна природня реакція людини"

"Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає охоти... А можна засучити рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!"

"Якщо хтось плюнув тобі на плечі, є надія на те, що він просто не доплюнув на того, хто йшов перед тобою"

"Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самі проблеми"

"Запам'ятайте - нема добрих політиків. П'ять президентів намагалися довести нам, що у нас кльова країна, але вона кльова лише тут, серед простих людей. Великі люди великої країни, не слухайте нікого. Вони всі козли, крім тих людей, які ходять по землі і відчувають її ногами".

Зараз ви читаєте новину «Рік без Кузьми: пісні та цитати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі