вівторок, 30 червня 2015 18:14

Режисер "Вартових Галактики" розкрив подробиці продовження франшизи

Режисер "Вартових Галактики" розкрив подробиці продовження франшизи
Кадр з фільму "Вартові Галактики"

Режисер і сценарист фантастичного фільму "Вартові Галактики" Джеймс Ганн розповів про роботу над продовженням стрічки під час церемонії нагородження "Сатурн" 25 червня. Ганн, зокрема, зазначив, що продовження буде більш емоційним, ніж оригінальна стрічка. Його слова наводить видання Collider. Вихід "Вартових Галактики 2" намічено на травень 2017 року.

"В продовженні ми фокусуємося на розкритті характерів деяких персонажів", - пояснив режисер. Він додав, що однією з основних сюжетних ліній другої частини стане історія батька головного героя Пітера Квілла.

Він також зазначив, що творці приділять особливу увагу саундтреку, який зроблять важливою частиною фільму, як і у випадку з першими "Вартовими". Тим не менш, плейлист ще не складено.

Фантастичний бойовик "Вартові Галактики" вийшов в прокат в 2014 році і був знятий по однойменній серії коміксів Marvel 2008 року. Роль Пітера Квилла виконав Кріс Претт, також у фільмі брали участь актори: Зої Салдана, Дейв Батіста, Вин Дизель і Бредлі Купер. Фільм оповідає про команду супергероїв на чолі із Зоряним Лордом (Пітером Квіллом), рятують галактику від задумів лиходія Ронана

 
Зараз ви читаєте новину «Режисер "Вартових Галактики" розкрив подробиці продовження франшизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі