понеділок, 13 червня 2016 23:45

Публічним бібліотекам Донбасу передадуть тисячу книжок
3

Сєвєродонецька міська публічна бібліотека
Читачі міської публічної бібліотеки в Сєвєродонецьку
Зліва направо: письменник Любко Дереш, видавець Олександр Красовицький, письменник Андрій Кокотюха,  радник Міністра інфраструктури Юрій Гусєв, соціальний психолог Тамара Сухенко, журналіст Матвій Нікітін

Публічним бібліотекам Донбасу передадуть тисячу книжок.
Книжки сучасних українських письменників та світової літератури хочуть завезти до Северодонецька, Лисичанська та Старобільська. А також влаштувати зустрічі із сучасними українськими письменниками, видавцями, журналістами та громадськими діячами. Повідомляється на сторінці Facebook нового соціального проекту Жива бібліотека.
Жива бібліотека хоче оновити застарілі бібліотечні фонди. Поширити культуру читання та привозити діячів культури на Донбас. До читачів, які проживають у зоні АТО.
13 червня відбулася перша зустріч із читачами Сєвєредонецької публічної бібліотеки. Організатори привезли сучасних українських письменників Любку Дереша та Андрія Кокотюху. Також були присутні: видавець Олександр Красовицький, радник Міністра інфраструктури Юрій Гусєв, соціальний психолог Тамара Сухенко та журналіст Матвій Нікітін.
Бібліотечні фонди Луганської та Донецької областей поповняться книгами Володимира В'ятровича та Василя Шкляра, Світлани Алексієвич та Сергія Жадана, Ірен Роздобудько та Марії Матіос.
12 видавництв передали свої видання "Живій бібліотеці" безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Публічним бібліотекам Донбасу передадуть тисячу книжок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі