середа, 24 лютого 2016 11:44

Представили саундтрек до українського фільму "Ніч Святого Валентина"

Представили саундтрек до українського фільму "Ніч Святого Валентина"
Фото: PR Batteries

Співачка Світлана Тарабарова презентує музичний кліп на свою нову пісню "Світло в тобі", яка стала офіційним саундтреком до української романтичної комедії "Ніч Святого Валентина".

Режисером кліпу виступив один зі сценаристів картини - Максим Данкевич, відомий багатьом як співавтор фільму "Незламна". Автор музики і тексту сама Тарабарова, яка написала пісню близько місяця тому в рідному Херсоні, коли приїжджала в гості до батьків. На питання, про що пісня, Світлана відповідає коротко - "ця пісня про головне".

У кліп увійшли кадри з нової комедії "Ніч Святого Валентина", в сюжеті якої об'єднані різні історії кохання.

"Наш фільм - комедія, головне завдання якої - викликати посмішку і сміх. Для цього нам довелося протягнути практично всіх персонажів "Ночі Святого Валентина" крізь низку перешкод і пригод. Пісня Тарабарової емоційно відповідає хеппіенду - в ній є легкість, безтурботність і безпека. Вона немов обіцяє "все буде добре". І так воно і є ", - розповів Данкевич.

Головні ролі у фільмі "Ніч святого Валентина" виконали: Кирило Кяро, Даша Астаф'єва, Олег Собчук з гурту "С.К.А.Й.", Віктор Андрієнко, Андрій Джеджула, Олена Турбал, Наталя Денисенко, Костянтин, Валентина Войтенко та інші .

У прокат фільм вийде 10 березня.

Зараз ви читаєте новину «Представили саундтрек до українського фільму "Ніч Святого Валентина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі