пʼятниця, 27 січня 2017 14:18

"Поїду в Росію лише на похорон Путіна" - письменник Любка відповів російським пропагандистам

Український письменник Андрій Любка виклав в мережу скрін пропозиції приїхати в Росію.

Сьогодні через соціальну мережу "Вконтакті" Алана Саввоєва запросила письменника до Москви на програму російського телеканала як експерта. Назву телеканала не називає.

"Не вважаю для себе можливим їхати в державу, котра напала на мою країну, окупувала частину територій і вбиває громадян - щоб прийняти участь у шоу "пропагандистського" каналу. Можу розглянути запрошення на похорон Путіна", - відповідає письменник.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Письменник закликав українців виїжджати за кордон

Любка написав відповідь російською мовою, але не використав російської розкладки. Букву "ы" написав як "ь" та "і". Пост зі скріном підписав: "Кремляді активно шукають готових до "складних компромісів" в стилі Пінчука. Будьте пильними!"

Раніше у своєму блозі Андрій Любка намагався відповісти на запитання, а скільки ж в Києві україномовних людей і що потрібно робити, щоб їх стало ще більше. Автор впевнений, що впродовж останніх років мовна ситуація в місті суттєво покращилася. Проте, столицю України ще не можна назвати україномовною.
Зараз ви читаєте новину «"Поїду в Росію лише на похорон Путіна" - письменник Любка відповів російським пропагандистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі