вівторок, 26 листопада 2013 21:40

Популярний екс-травесті-артист хоче заспівати в церкві
23

Фото: Фото: Ольга Каменєва

У Міжнародному палаці культури й мистецтв у Києві відбувся концерт фіналіста шоу "Україна має талант" Артема Семенова, який виконав у роковій обробці арії з популярних опер і презентував 5 нових пісень. Частину написав сам.

"У світі такі концерти готують за півроку, а ми вклалися в два місяці. На сцені буде хор із 15 співаків, симфонічний оркестр і рок-гурт. Це найкращі київські музиканти, зібрані з різних колективів. Більшість з них є солістами філармонії", - сказав співак перед виступом, передає кореспондент Gazeta.ua.

Зала колишнього Жовтневого палацу заповнена. Артистові подарували півсотні букетів. "Якось їздив у тур Кримом, там дарували навіть золото. Буває, приносять книжки з віршами. Але найбільший подарунок — що за кілька тижнів до концерту глядачі розкупили майже всі квитки", - зізнався співак.

Виступом у Києві співак розпочав тур 9 містами України. Наступний концерт - у рідному місті Кривий Ріг, де живуть його батьки та брат. "У тур містами України я повезу лише рок-гурт і бек-вокал. Хор і симфонічний оркестр коштують занадто дорого. У Європі концерт таким складом обішовся б щонайменше у 70 тисяч євро. Квиток на таке шоу має коштувати не 300-400 гривень, а тисячу-півтори. Наша країна ще не готова платити за таку музику", - додав музикант.

2009 року Семенов став фіналістом шоу "Україна має талант". Виграні на конкурсі 100 тисяч гривень витратив на заняття з педагогом з вокалу Любов'ю Казарновською. Створив власну студію. Володіє унікальним голосом - жіночим сопрано і одночасно чоловічим тенором. У 8 років почав співати в церковному хорі. Закінчив диригентсько-хорове відділення Криворізького музучилища та Львівську консерваторію. Раніше працював в образі травесті-діви Урсули у нічних клубах "Андрогін" і "Помада". Мріє про концерт у приміщенні київського костелу з симфо-роковою програмою, "яка символізуватиме боротьбу добра і зла".

Зараз ви читаєте новину «Популярний екс-травесті-артист хоче заспівати в церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі