четвер, 24 липня 2014 16:02

Після заборони на в`їзд до Латвії Валерія почала виправдовуватися

Після заборони на в`їзд до Латвії Валерія почала виправдовуватися
Фото: elive.com.ua

Після заборони з'являтися в Латвії, зокрема на "Новій хвилі-2014", російська співачка Валерія вирішила виправдатись, повідомляє Tabloid.

За словами Валерії, вона виступала лише за референдум у Криму.

"Як і багато інших артистів, і, взагалі, громадян Росії, ми висловлювали свою думку з приводу Криму. У даному разі я виступала у концерті на підтримку референдуму", - пояснювала вона.

Співачка сказала, що особисто відстежувала ситуацію в Криму та "з перших вуст" знає, як кримчани прагнули приєднатися до Росії: "Так, я вважаю, що жителі Криму мали право висловити свою думку. І я кажу це не голослівно: у мене дуже багато друзів, знайомих, далеких родичів живуть у Криму, і я знала і відстежувала цю ситуацію, можна сказати, буквально з місця подій. З перших вуст її знаю. Як чекали цієї події, як вони зустрічали! Коли почався цей референдум, там люди йшли буквально на інвалідних візках, старі, цілими сім'ями".

16 березня, у день так званого референдуму Валерія разом з чоловіком Йосипом Пригожиним та співаками Олегом Газмановим та Миколою Расторгуєвим приїхали на концерт до Криму, який влаштували на честь від'єднання. Артисти для більшої наочності своєї підтримки Путіна начепили на себе георгіївські стрічки.

Валерія погодилась, що така її поведінка є політизованою.

Раніше повідомлялося, що Валерії разом з Газмановим та Кобзоном заборонили в'їзд до Латвії.

Зараз ви читаєте новину «Після заборони на в`їзд до Латвії Валерія почала виправдовуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі