вівторок, 19 серпня 2014 18:09

Персонажі Шварценеггера і Джета Лі в "Нестримних 3" виявилися геями

Персонажі Шварценеггера і Джета Лі в "Нестримних 3" виявилися геями
Кадриз фільму "Нестримні 3"

У фільмі "Нестримні 3" Арнольд Шварценеггер і Джет Лі грають гомосексуальну пару. Про це режисер фільму Патрік Хьюз повідомив виданню Grantland.

Хьюз сказав про це, коментуючи одну із заключних сцен фільму, дія якої відбувається в барі. В ході неї герої Шварценеггера та Лі обіймають один одного, що не ховається від уваги героя Сильвестра Сталлоне.

Відповідаючи на запитання, чи означає ця сцена, що до кінця фільму між персонажами виникли романтичні стосунки, Хьюз відповів: "Я думаю, що це так".

У фільмі "Нестримні 3" знялися герої популярних бойовиків: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Дольф Лундгрен, Уеслі Снайпс та інші. Перший фільм серії вийшов у 2010 році.

Прем'єра "Нестримних 3" в американському прокаті відбулася 15 серпня. За три тижні до цієї дати копія фільму у гарному якості потрапила в торренти. Цієї витоком продюсери картини пояснили її відносний провал в прокаті в США фільм стартував лише на п'ятому місці.

Обіймаючи посаду губернатора Каліфорнії, Шварценеггер не проявив себе як однозначний борець за права ЛГБТ-спільноти. Він двічі накладав вето на спроби прийняти закон про легалізацію одностатевих шлюбів у Каліфорнії. Пізніше він заявив, що особисто для нього шлюб - це союз чоловіка і жінки, але він не буде позбавляти громадян можливості укладати шлюб з тим, кого вони люблять. Як губернатор Шварценеггер особисто провів два обряду одруження для одностатевих пар.

Зараз ви читаєте новину «Персонажі Шварценеггера і Джета Лі в "Нестримних 3" виявилися геями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі