понеділок, 18 червня 2012 17:36

Останній виступ The Rolling Stones відіграють на фестивалі "Гластонбері"

Останній виступ The Rolling Stones відіграють на фестивалі "Гластонбері"
Фото: guitarhouse.com.ua

Група The Rolling Stones дасть прощальний концерт в рамках фестивалю "Гластонбері" в 2013 році, повідомляє The Daily Mail.

У 2012 році колективу виповниться 50 років (перший концерт "роллінги" дали на сцені лондонського клубу Marquee 12 липня 1962). На честь ювілею музиканти мали намір організувати ряд святкових заходів. Зокрема, в пресі з'являлися повідомлення про те, що The Rolling Stones можуть відправитися в концертний тур.

Однак тепер передбачається, що тур не відбудеться. Причиною називаютьстан здоров'я Кіта Річардса - гітарист просто не зможе відпрацювати повноцінні гастролі. Тим не менш, група, найімовірніше, дасть кілька концертів в Європі та Америці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Rolling Stones завершують кар"єру

Виступ на "Гластонбері" стане останнім шоу з цієї серії. The Rolling Stones раніше ніколи не давали концертів в рамках цього фестивалю. Коментарів від самих музикантів стосовно виступу на майбутньому "Гластонбері", поки не надходило.

"A Bigger Bang", останній на сьогоднішній день альбом "роллінгів", надійшов у продаж у вересні 2005 року.

Востаннє фестиваль "Гластонбері" проходив з 22 по 26 червня 2011 року. На захід продали 135 000 квитків. Хедлайнерами на "Гластонбері-2011" виступили Бейонсе, U2 і Coldplay.

У 2012 році фестиваль проводитися не буде.

Зараз ви читаєте новину «Останній виступ The Rolling Stones відіграють на фестивалі "Гластонбері"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі