понеділок, 21 березня 2016 13:36

Оперу Джузеппе Верді покажуть на кіноекрані

Оперу Джузеппе Верді покажуть на кіноекрані
Фото: cultprostir.ua

У рамках програми "Шедеври світової театральної сцени на великому екрані" в столиці покажуть оперу Джузеппе Верді "Ернані".

Показ відбудеться 23 березня у столичному кінотеатрі "Київ".

"Ми дуже раді, що наші глядачі з задоволенням ходять слухати оперу в кіно. Завдяки виходу опер у широкий кінопрокат, глядачі можуть подивитися найцікавіші сучасні постановки, і нерідко це - спектаклі, до яких не звертаються українські режисери. Тобто, по суті, кінотеатр - часто єдине місце, де можна відчути себе частиною бурхливого, повного ідей і різноманітних експериментів життя світової оперної сцени. Це справжній подарунок для кіноманів і меломанів", - розповіла виданню Cultprostir Тетяна Січкаренко, менеджер з реклами кінотеатру "Київ".

У столиці оперу в кіно можна також побачити 24 березня в кінотеатрі "Сінема-Сіті" і 27 березня в кінотеатрі "Жовтень". Крім того, постановку бачитимуть глядачі Одеси, Миколаєва, Запоріжжя, Херсона, Житомира, Тернополя, Дніпропетровська, Чернігова.

Зараз ви читаєте новину «Оперу Джузеппе Верді покажуть на кіноекрані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі