пʼятниця, 13 травня 2016 21:20

Олексій Горбунов розкаже про зворотну сторону вітру

 

"Тепер, коли я став мудрішим і звик до самотності, я знаю, що головним в людині є не жорстокість і не сором, а здатність прощати. Без уміння прощати не було б історії. Без прощення не було б мистецтва, тому що кожен твір мистецтва — це акт прощення" - так розповідає про цикл своїх передач "Зворотна сторона вітру", який уже кілька років іде на українському ФМ-просторі, актор і співак Олексій Горбунов.

Ці радіопередачі створюють відчуття розмов на маленьких кухоньках, де з друзями розмовляють про сокровенне. Так само колись розмовляли у старі добрі часи в родинах інтелігенції.

29 травня в Києві атмосферу розмови про сокровенне можна буде відчути на творчому вечорі Олексія Горбунова "Зворотна сторона вітру", який відбудеться у клубі Атлас.

Олексій Горбунов - не медійна особистість. Він не любить прикрашати собою шоу і сторінки глянцевих журналів. Зате має незабутні ролі і громадянську позицію. Актор народився і виріс в Києві, після чого довгий час провів в Москві. Два роки тому Олексій знову повернувся на історичну батьківщину. Сьогодні він живе і працює в Києві: знімається в кіно, робить шоу на радіо Аристократи, грає концерти з групою "Грусть пілота" і активно допомагає військовослужбовцям.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Горбунов розкаже про зворотну сторону вітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі