пʼятниця, 19 квітня 2013 09:31

Нові "Зоряні війни" будуть виходити щороку

Нові "Зоряні війни" будуть виходити щороку
Кадр з фільму "Зоряні війни: Епізод 1 - Прихована загроза"

На конвенті для власників кінотеатрів CinemaCon представники компанії Disney оголосили, що нові фільми кіносеріі "Зоряні війни" виходитимуть щоліта починаючи з 2015 року. Першим стане "Епізод VII", над яким працює творець "Стартреку" Джей Джей Абрамс.

Надалі картини нової трилогії чергуватимуться з фільмами про окремих персонажів всесвіту Лукаса.

Швидше за все, в сьомому епізоді "Зоряних воєн" з'являться персонажі оригінальної трилогії у виконанні Марка Хемілла, Керрі Фішер і Харрісона Форда. Над сценарієм працюють оскароносний Майкл Анрдт ("Маленька міс Щастя", "Історія іграшок: Велика втеча"), в якості консультантів виступають Лоуренс Кездан ("Зоряні війни: Епізод V - Імперія завдає удару у відповідь", "Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая") і Саймон Кінберг ("Люди Ікс: Перший клас", "Шерлок Холмс") - майбутні сценаристи спін-оффів.

Студія поки що не оголошувала про те, які саме герої удостояться окремих фільмів, але за чутками, це будуть Боба Фетт, Майстер Йода і молодий Хан Соло.

Зараз ви читаєте новину «Нові "Зоряні війни" будуть виходити щороку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі