середа, 20 червня 2012 16:32

"Нова Людина-Павук" виходить на екрани

"Нова Людина-Павук" виходить на екрани
Новий фільм розповідає про початок історії. Фото: planeta-kino.com.ua

Нова історія про людину-павука готується побачити світ в 3D.

Прем'єра була запланована на 2011 рік. Але вже на стадії зйомок проект покинув режисер попередніх частин про супергероя Сем Реймі та більшість знімальної групи.

20 січня 2010 року було офіційно оголошено, що режисером 4-го епізоду "Людини-Павука" стане Марк Уебб, відомий за комедією "500 днів літа". Автором сценарію став Джеймс Вандербілт.

Entertainment Weekly назвала сценарій Вандербілта схожим на перезапуск фільмів про Бетмена (фільм Крістофера Нолана "Бетмен: Початок"). Тобто фільм є "перезавантаженням" історії про Людину-павука — це розповідь про Пітера Паркера, який розвиває свої здібності ще в школі.

Минулорічний трейлер фільму:

Сюжет фільму заснований на серії коміксів Ultimate Spider-Man Брайана Майкла Бендіса.

Історія Пітера Паркера, незвичайного хлопця з незвичайною долею і надлюдськими вміннями, приховує багато незрозумілого. Невідомим лишається його майбутнє, але ще більше таємниць приховує його минуле. Колись він і гадки не мав, що нестиме відповідальність за безпеку мільйонів людей. Однак, тепер саме йому доведеться стати одним з найвизначнішим героєм.

Зйомки стрічки:

Світова прем'єра картини запланована на 3 липня. В Україні фільм стартує 5 липня.

Зараз ви читаєте новину «"Нова Людина-Павук" виходить на екрани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі