пʼятниця, 27 листопада 2015 11:33

"Носимо картини по Нью Йорку" - виставка 8 українських художників в США

Роботи восьми українських художників представлять в Нью-Йорку в рамках арт-проекту "Нові перспективи: 8 сучасних художників з України". Виставка представить роботи сучасних українських авангардних митців.

Автор: Тетяна Маліновська
 

- Організована у співпраці з галереєю Mystetska Zbirka (Київ, Україна), "Нові перспективи" курує доктор Уолтер Гойдиш Українського інституту разом з Максимом та Юлією Волошиними з Mystetska Zbirka, - йдеться в заяві.

- Підготовка до виставки New Perspectives: 8 Ukrainian contemporary artists. Носимо картини по Нью Йорку. Працюємо з натхненням! - написала на своїй сторінці в Facebook Юлія Волошина.

Автор: Михайло Деяк
 

У проекті візьмуть участь Михайло Деяк, Анна Валієва, Артем Волокітін, Тетяна Маліновська, Микола Маценко, Степан Рябченко, Олег Тістол та Роман Мінін.
У проекті New Perspectives: 8 Contemporary Artists from Ukraine сучасне українське мистецтво представлене як унікальний феномен. Куратори виставки роблять акцент на нових перспективах вітчизняних митців на міжнародному ринку. Більшість учасників проекту представлені в Нью-Йорку вперше.

Автор: Степан Рябченко
 

Виставка відкриється 1 грудня і триватиме до 20 грудня 2015-го.

Зараз ви читаєте новину «"Носимо картини по Нью Йорку" - виставка 8 українських художників в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі