Ексклюзиви
понеділок, 13 січня 2014 12:15

Назвали найбільш перспективного музиканта 2014-го
5

Джордж Езра
Самфа
Сем Сміт
 Бенкс
Елла Ейр

Медіакорпорація ВВС назвала ім'я молодого музиканта, за якими тепер весь 2014 рік будуть стежити журналісти, промоутери і звичайні слухачі. Рейтинг BBC Sound of 2014 очолив 21-річний британець Сем Сміт.

Свій перший альбом соул-співак випустить тільки в травні, проте голос найбільш перспективного дебютанта 2014 року, насправді, добре відомий британському слухачеві - Сміт записував вокал для двох яскравих електронних синглів 2013 року: треку "Latch", з яким здійснив прорив танцювальний дует Disclosure, і пісні "La La La" продюсера Naughty Boy, який дістався першої сходинки британських чартів.



Другу сходинку посіла співачка Елла Ейр (Ella Eyre), третю Бенкс (BANKS, вона ж Джиліан Бенкс). Четверту і п'яту сходинку посіли Самфа (Sampha) і Джордж Езра (George Ezra). Всього в лонг-лист увійшло 15 артистів.

Компанія ВВС проводить свої опитування з 2003 року. В цьому році опитала 170 осіб - музичних критиків, редакторів та блогерів, а також продюсерів і ведучих, які займаються музичним теле- і радіомовленням. У список можна було включати артистів з будь-якої країни, що працюють в будь-якому музичному жанрі, - головне, щоб вони відповідали вимогам новизни.

Серед тих, кому опитування передбачило велике майбутнє, були співачки Адель, Літл Бутс і Еллі Гулдінг, співак Міка, репер Фіфті Сент (50 Cent), група Keane. У 2013-му переможцем опитування став американськмй дівочий рок-тріо Haim, згодом з успіхом вони гастролювали по світу і записали дебютний альбом, гарно прийнятий критиками.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш перспективного музиканта 2014-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі