четвер, 11 липня 2013 19:51

"Найважчим було дивитися, як мерзнуть діти" - ILLARIA представила новий кліп
14

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

У головних ролях нового ретро-кліпу Ілларії знялися непрофесійні актори – діти, які майже добу працювали на майданчику. Вони зіграли закохану пару, яку через бідність юнака розлучив батько дівчинки.

Презентація кліпу на пісню "Не відпускай" відбулася 10 липня у київській галереї "Гама".

"Я знаю Катю вже 6 років. Була присутня при народженні її творчості, бачила силу і підтримку батьків, рідних, - говорить режисер кліпу Яна Антонець. - Не можу сказати, звідки прийшла ідея створення цієї дитячої історії. В одного із моїх колег була схожа ситуація. Його перше кохання, 13-річна дівчина, втекла від бабусі й автостопом ішла до нього. Можливо, це також мене дещо підштовхнуло".

/media/video/506496/1_506496.mp4

Як пригадує співачка, зйомки кліпу почалися о другій годині ночі на мальовничому узбережжі Київського моря. Місце зйомок Ілларія разом із друзями самотужки прибирала за декілька днів до початку роботи.

Актор Театру маріонеток Вадим Кожевніков, який зіграв тата-розлучника у музичному фільмі, розповів Gazeta.ua, що зніматися було дуже комфортно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілларія презентує ретро-кліп, який зняли на Київському морі

"Усе було на високому рівні. Мене знайшли через прототип Ілларії Надю, її мама працює зі мною у театрі. Сцени зі мною відзняли за півдня. А от найгероїчнішими були діти, адже їм довелося працювати найдовше. Вони не спали із третьої години ранку аж до вечора. Тому для мене найважчим у знімальному процесі було дивитися, як мерзнуть діти", - зазначив актор.

Під час презентації Ілларія зробила сюрприз усій знімальній групі – показала фільм про фільм, який відзняли у процесі створення кліпу. У ньому у ролі ведучої виконавиця представила всю знімальну групу у роботі і показала найцікавіші моменти "за кадром".

"Із моїм прототипом Надюшою ми дуже схожі. Бо ця дитина – молодий художник. Тобто вона творча людина, як і я. А з головним героєм – Нікітою, який зараз в Америці, сталося дуже дивно. Спочатку мав зніматися інший хлопець, але в останній момент батько не дозволив. Нікіта – справжній боєць. Йому було холодно, кусали комарі, він хотів їсти. Спавши всього дві години перед зйомками, хлопець декілька годин веслував на човні. Загалом, усе вийшло надзвичайно", - поділилася співачка.

Вечір закінчився акустичним співом вокалістки, якій акомпанували двоє музикантів на цимбалах та гітарі. Наостанок Ілларія виконала пісню "Не відпускай", під час якої гості вечора водили хоровод і голосно підспівували.

Зараз ви читаєте новину «"Найважчим було дивитися, як мерзнуть діти" - ILLARIA представила новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі