понеділок, 30 травня 2016 15:57

На The Next Big Thing-2016 можна стати кліпмейкером Джамали

На The Next Big Thing-2016 можна стати кліпмейкером Джамали

30 травня у рамках фестивалю "Де кіно" стартував прийом робіт на музичний пітчинг The Next Big Thing-2016. 12 трендових українських артистів дали можливість кожному охочому відчути себе кліпмейкером і зняти відеоісторії на їхні пісні.

За умовами конкурсу до 30 червня на сайті можна буде обрати пісню із 12 запропонованих, зняти кліп і надіслати його на адресу проекту. Серед артистів, які надали свої пісні у рамках конкурсу: Jamala, The Hardkiss, Onuka, Kozak System, Pianoбой, Друга ріка, The Maneken, Bahroma, Monatik, Sunsay, ТНМК та PUR:PUR.

The Next Big Thing-2016 пройде за підтримки 1+1 Production, а володар Гран-прі конкурсу зніме кліп для переможця "Голосу країни-6".

Із 1 по 8 липня на сайті пройде глядацьке голосування. Усі роботи також оцінять члени журі. За сумою голосів користувачів і балів журі буде сформовано шорт-лист із 30 півфіналістів, яких буде оголошено 21 липня. Вони матимуть 10 днів, щоб покращити свій кліп. Рекомендації дадуть самі артисти.

Фінал конкурсу відбудеться 23 вересня у Києві на фестивалі "Де кіно", де на великому екрані будуть презентовані допрацьовані кліпи фіналістів і будуть визначені переможці: володар Гран-прі, Перше, Друге та Третє місце.

Міжнародне журі конкурсу очолить генеральний продюсер 1+1 Production Вікторія Лєзіна. Також роботи оцінять: співзасновник MOZGI Entertainment Ірина Горовая, шеф-редактор онлайн-платформи Cultprostir.ua Ігор Панасов, режисер Семен Горов, кінооператор Сергій Михальчук, прес-секретар VK в Україні Влад Леготкін та генеральний директор ELLO Валерій Сігал.

Кількість робіт від одного учасника не обмежується, але в одному кліпі має прозвучати тільки одна пісня і тільки один раз у такій формі, у якій вона завантажена на сайті проекту.
Протягом прийому робіт раз на тиждень автори пісень будуть ділитись враженнями від побаченого у відеоблогах. Кліпи учасників будуть обрані випадковим шляхом. Також пітчинг супроводжуватиме професійна частина: практичні майстер-класи, лекції, спеціальні покази.

Деталі на сайті: dekino.com.ua/pitching

Зараз ви читаєте новину «На The Next Big Thing-2016 можна стати кліпмейкером Джамали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі