середа, 19 жовтня 2011 16:23

На книжковій виставці презентують кулінарні рецепти від Руслани Писанки

На книжковій виставці презентують кулінарні рецепти від Руслани Писанки

10-13 листопада у київському Інституті фізкультури відкриється виставка-ярмарок "Медвін: Книжковий світ-2011". Свої книжки представлять біля двох сотень видавців.

"Цього разу нами зацікавилася Росія. Звідти приїде 10 видавництв, - каже організатор "Медвіну" Валерія Олексієнко. - Росіяни привезуть пересувну виставку "Культурна спадщина СНД". До неї входять найкращі видання країн Співдружності. Цю виставку уже представляли у Москві та Баку. Вперше до нас завітають турецькі видавництва. Всього відбудеться більше 300 заходів. Це будуть презентації книжок, зустрічі з авторами, автографсесії. Окремі події проведемо за межами Інституту фізкультури — у столичних кав'ярнях та вузах. Відбудуться читання віршів російського поета Сергія Єсеніна. Молоді поети змагатимуться у поетичних слемах".

Книжкові новинки представлятимуть у відділеннях "Книга і кіно", "Книжка і діти". У рамках програми "Книга і кухня" презентують кулінарну книжку Руслани Писанки "Кулінарні рецепти від Київської Русі". У виданні телезірка подає рецепти української кухні, а також страви, які готували у її родині. Розказує, як приготувати печеного гусака або схуднути за допомогою сала. Книжка ілюстрована фотографіями Писанки.

Зараз ви читаєте новину «На книжковій виставці презентують кулінарні рецепти від Руслани Писанки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі