вівторок, 31 січня 2017 13:47

На екрани вийде новий фільм фентезі з Еммою Вотсон

На екрани вийде новий фільм фентезі з Еммою Вотсон

16 березня на екрани вийде американський музичний фільм-фентезі "Красуня і Чудовисько" режисера Білла Кондона.

Стрічка є ремейком однойменного анімаційного фільму компанії Walt Disney Animation Studios. Він заснований на однойменній казці Жанни Марі Лепренс де Бомон 1757 року. Фільм розповідає про дівчину на ім'я Белль, яка опиняється в зачарованому замку, де стає полонянкою Чудовиська. Її роль виконала зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Вотсон.

"Фільм знятий за шаблоном мультфільму 1991 року. Та анімація була шедевром. Зворушливим, ніжним і дуже атмосферним. Зараз же в новому фільмі один в один копіюється зовнішність персонажів, їх манера говорити, їх стиль. Я не розумію навіщо взагалі потрібен цей фільм. Адже анімація 1991 року і так занадто популярна донині. Вона захоплює сучасних дітей. Вона красива і не здається наївною через свою технічну примітивність, що властиво багатьом іншим старим фільмам. Ця стрічка - черговий пам'ятник кризи ідей в Голлівуді", - каже кінокритик Антон Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емма Вотсон схвалила темношкіру Герміону

Зйомки фільму почались 18 травня 2015 року в Лондоні. 14 листопада 2016 року відбулась прем'єра дебютного трейлеру фільму. За один день він набрав рекордні 127,6 млн переглядів, обігнавши дебютні трейлери фільмів "П'ятдесят відтінків темряви" та "Зоряні війни: пробудження Сили".

10 серпня 2016 року відбулася прем'єра сімейного пригодницького фентезі-фільму Disney "Дракон Піта". Це історія про хлопчика, який прожив 6 років у лісі. Йому допомагав його найкращий друг – дракон, якого Піт назвав Елліотом. Фільм - рімейк на стрічку 1977 року, яку номінували на "Оскар".

Зараз ви читаєте новину «На екрани вийде новий фільм фентезі з Еммою Вотсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі