Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2012 12:59

На "Джаз Коктебелі" я є економічним шпигуном" - джазмен

Автор: Фото: investgazeta.net
  Олексій Коган - представник України в Європейській джазовій федерації, член Міжнародної джазової асоціації журналістів
Олексій Коган - представник України в Європейській джазовій федерації, член Міжнародної джазової асоціації журналістів

29 серпня виступом білоруського гурту "Ляпіс Трубецкой" відкриють 10-й міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель". Також тут виступатимуть Ніно Катамадзе, The Cinematic Orchestra, "Серебрянная свадьба" та інші. Триватиме фестиваль до 2-го вересня.

"Намагаємося показати наскільки різною може бути сьогодні музика, яка замішана на джазі, інтерпретації. Синтетична в кращому розумінні цього слова. Треба їхати на Коктебель – сподобалось – лишайтеся, ні – дочекалися оплесків, йдіть, не гайте часу. Три сцени, абсолютно різні виконавці, обов'язково знайдете щось для себе", - зазначив джазмен, куратор "Волошинської сцени" на фестивалі Олексій Коган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джаз помер у 1960-х, рок — у 1950-х"

Він також є співзасновником фестивалю "Jazz in Kiev".

"На фестивалях найбільше подобається цільова публіка, яка їде за  за улюбленими артистами. На "Джаз Коктебелі", попри те, що ми друзі з фестивалем, я є економічним шпигуном. Завжди дивлюся за лаштунками, чого не треба нам робити. Знаю, скільки коштує цей шматок хліба, скільки забирає поту й крові. Крім захоплення нічого сказати не можу — дійсно майже бездоганна організація. Якщо заб'єте в гуглі, хто виступив на Коктебелі протягом 10 років, вийде дуже пристойна картина, можна позаздрити. При чому, щодо інфраструктури, це дуже незручний район. Важко діставатися, багато людей летять через Київ, з готелями належного рівня для зірок проблеми. Але по доброму заздрю їм", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «На "Джаз Коктебелі" я є економічним шпигуном" - джазмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі