вівторок, 26 травня 2015 16:55

На Арсеналі ідей у Києві український ведучий читатиме казки

На Арсеналі ідей у Києві український ведучий читатиме казки

27-31 травня телеканал ПлюсПлюс візьме участь в освітньому проекті для дітей та підлітків – Арсеналі ідей, який пройде у Києві в "Мистецькому арсеналі".

У день відкриття, 27 травня, о 16.00 запрошуємо з дітками на читання з ведучим "Сніданку з "1+1" та зірковим батьком - Анатолієм Анатолічем. Він наживо прочитає кілька казок із серії мультфільмів "Казка з татом", які розповідають про пригоди у світі ПлюсПлюс , а майданчик телекалану ПлюсПлюс буде перетворений у чарівний кінозал.

"Наша спільна робота з каналом ПлюсПлюс націлена на те, аби об'єднати сім'ю. Коли батько читає дитині казку, він потрапляє в її світ, співпереживає з нею події у казці, а отже дитина почувається захищеною", - зауважила відомий психолог Світлана Ройз.

У суботу, 14.00-16.00 арт-директор каналу ПлюсПлюс та відомий художник Едуард Катихін проведе майстер-клас: "Як намалювати казкового героя".

Також, у день відкриття та на вихідних дітки зможуть особисто познайомитись з одним із героїв світу ПЛЮСПЛЮС та придбати за акційною ціною першу книжку про Україну "Це наше і це твоє".

Протягом усього проекту, 27-31 травня, у зоні ПлюсПлюс можна буде переглянути цікаві та захоплюючі мультфільми власного виробництва каналу та зробити селфі з Міккі Маусом.

Зараз ви читаєте новину «На Арсеналі ідей у Києві український ведучий читатиме казки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі