вівторок, 19 червня 2012 11:10

Музику до фільму про Супермена створить Ханс Циммер

Музику до фільму про Супермена створить Ханс Циммер
Фото: yugopolis.ru

Композитор Ханс Циммер підготує саундтрек для нового фільму про Супермена "Людина зі сталі" ("Man of Steel"), повідомляє Variety.

Постановкою стрічки займається Зак Снайдер ("300 спартанців", "Хранителі", "Заборонений прийом"). Одним з продюсерів проекту є Крістофер Нолан. Циммер і Нолан раніше вже неодноразово працювали разом. Композитор написав музику до всіх трьох фільмів Крістофера про Бетмена, а також до стрічки "Початок".

У 2011 році останній зі згаданих саундтреків приніс Циммеру номінацію на "Оскар" (проте нагорода Американської кіноакадемії в результаті відійшла Тренту Резнору й Аттікусу Россу за композиції, записані для "Соціальної мережі" Девіда Фінчера).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Білосніжці й мисливці-2" гратиме старий склад акторів

Іншими відомими роботами Циммера є саундтреки до фільмів "Людина дощу", "Король Лев", "Гладіатор", "Пірати Карибського моря" і "Останній самурай". Загалом композитор попрацював над більш ніж 100 картинами.

Головну роль у фільмі "Людина зі сталі" виконує Генрі Кевілл ("Війна богів: Безсмертні", "Зоряний пил", серіал "Тюдори"). Також в картині зайняті Рассел Кроу, Емі Адамс, Кевін Костнер, Дайан Лейн і Айєлет Зурер. Нова стрічка про Супермена повинна вийти в прокат в середині червня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Музику до фільму про Супермена створить Ханс Циммер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі