понеділок, 18 квітня 2016 13:06

Міхалок знову заспіває старі пісні "Ляпісів"

Міхалок знову заспіває старі пісні "Ляпісів"

Сергій Міхалок знову заспіває старі хіти "Ляпіса Трубецького". Зі своїм проектом "Ляпіс'98" 21 квітня він виступить на ювілеї харківського арт-клубу "Корова" з програмою "Ты кинула".

"... Мені подобається, що ми легалізували Ляпис-98... Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій "клоунський" репертуар... У мене є татуювання - Шапіто і відлітаючi в повітря кульки... Це як у пісні "Ярмарки краски" - ностальгія не відпустить назавжди... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але Циркач і Вуличний Гаер завжди живуть у мені!!! Я люблю РАДУВАТИ людей. Я люблю свою ПРОФЕСІЮ. Я люблю (і сподіваюся, - вмію...) співати СВОЇ пiснi!!! і буду це робити у всіх своїх Творчих проектах Щиро і від Душі!" - розповів Міхалок

Антон Азизбекян, продюсер гурту BRUTTO, відповів на питання, як цей формат співвідноситься з новим, брутальним образом Сергія Міхалка:

"А що, в цьому якийсь дисонанс?.. Не у кожного артиста є багаж старих пісень. Зазвичай артисти запишуть пісню і все життя її співають. А є артисти, які розвиваються, і при цьому нікуди не зникає їх стара творчість. Якщо люди хочуть це чути, чому б і не давати їм цю можливість?"

При цьому він зазначив, що старі пісні Ляпісів виконуються нечасто, і це "ексклюзивний формат, який ніяк не заважає повною мірою виступати і розвиватися BRUTTO".

Вже відомий склад музикантів, які беруть участь в проекті разом з Мiхалком. Це - Денис Шуров (барабани), Денис Стурченко (бас), Іван Галушко (тромбон), Владислав Сенкевич (труба) і Павло Третяк (гітара).

BRUTTO - гурт, який до цього часу не має можливості виступати в Білорусі - визнано найпопулярнішим гуртом країни.

15 квітня в Мінську відбулася церемонія вручення Премії "М017". У номінації "найкращий гурт/виконавець" впевнену перемогу здобув гурт BRUTTO.

Концерти:

24 квітня - Київ (акустика)
25 квітня - Київ (акустика)
12 травня - Львів (акустика)
13 травня - Ужгород (акустика)
14 травня - Самбір (акустика)
15 травня - Трускавець (акустика)
19 травня - Іллічівськ (акустика)
20 травня - Одеса (акустика)
28 травня - Польща, Варшава
3 червня - Дніпропетровськ (акустика)
9 червень - Німеччина, Берлін
10 червня - Німеччина, Гамбург

Зараз ви читаєте новину «Міхалок знову заспіває старі пісні "Ляпісів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі