четвер, 26 листопада 2015 14:31

Маленький принц, Макбет і Франкенштейн - кінопрем'єри 26 листопада

Маленький принц, Макбет і Франкенштейн - кінопрем'єри 26 листопада
Фото: kino-news.net.ua

Якщо ви вирішили відправитися в кінотеатр на цьому тижні, то вас чекає хоррор Віктор Франкенштейн і французький мультфільм Маленький принц. А також військова драма Макбет з Майклом Фасбендером і Маріон Котійяр в головних ролях, кримінальний бойовик Сікаріо з Емілі Блант, Бенісіо Дель Торо і Джошем Броліном і російська кримінальна драма Перекладач. Приємного перегляду!

Віктор Франкенштейн

У новому фільмі неймовірну історію Віктора Франкенштейна розповість його помічник Ігор, якого в хоррорі зіграв Деніел Редкліфф. Роль самого Франкенштейна дісталася Джеймсу МакЕвою, який органічно перевтілився в божевільного лікаря.

Маленький принц

Сувора мама розпланувала життя своєї дочки на роки вперед - тут немає місця розвагам і відхиленням від графіка. Але все міняється, коли дівчинка знайомиться зі старим авіатором, який живе по сусідству. Його неймовірні розповіді про Маленького Принца і далекі зірки стануть початком великої захопливої пригоди.

В український прокат мультфільм виходить із зоряним дубляжем - героїв озвучували шоумен Сергій Притула і лідер "ВВ" Олег Скрипка.

Макбет

Макбет завжди на війні, його дружина, яка нещодавно втратила дитину, боїться втратити ще і чоловіка. Щоб утримати його поруч, вона починає планувати, як усунути конкурентів у боротьбі за королівську корону.

Сікаріо

Жінка-поліцейський повинна супроводжувати двох рейнджерів, які переслідують наркобарона. Вони перетинають кордон між США і Мексикою і потрапляють в секретне місце, де процвітає розпуста і кримінал. Головна героїня занадто пізно розуміє, що вплуталася в небезпечну гру ...

Перекладач

Недільний тато відправляється у відрядження разом зі своїм дванадцятирічним сином, який випадково стає свідком кримінальної розбірки місцевої банди. В результаті хлопчик у важкому стані опиняється в лікарні, а допомогти йому може тільки дорога операція в закордонній клініці. Щоб врятувати життя батько погоджується виконати три бажання ватажка банди.

Зараз ви читаєте новину «Маленький принц, Макбет і Франкенштейн - кінопрем'єри 26 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі