середа, 26 листопада 2014 19:00

Мадагаскарські пінгвіни та донецькі "кіборги" – в ділі - Кінопрем'єри 27 листопада

Мадагаскарські пінгвіни та донецькі "кіборги" – в ділі - Кінопрем'єри 27 листопада

Одразу дві українські стрічки, в яких розповідається про події в Україні, виходять у кінотеатрах на цьому тижні. Напругу вітчизняних прем'єр знімуть голлівудська та французька комедія, а також дотепна анімація, розрахована на глядачів будь-якого віку. Вишукана мелодрама "Третя персона" подарує романтичні настрої, а "Моя господарка" - доведе цей настрій до абсурду.

Пінгвіни Мадагаскару

"Усе просто шикарно!", - вигукує один з пінгвінів анімації. Те ж саме, напевне, захочеться сказати і глядачеві під час її перегляду.

Пінгвіни-приколісти вливаються в організацію "Північний вітер", якою керує вовк Класіфайд. Прикриваючись допомогою беззахисним тваринам, ця організація переслідує свої підступні плани. Завдання птахів-протагоністів – розслідувати, що саме задумали підлі махінатори. На шляху пінгвінів з'являються такі, хто воліє зламати їх плани. Та вони вже звикли долати складності у найризикованіших місіях.

"Уся ця маніакальна енергія, що фонтанує зі стрічки, у кінцевому рахунку стомлює, а не радує", - HollywoodReporter.

Третя персона

"Ти любиш любов, а на дітей у тебе не має часу", - дорікає протагоністові його дружина.

Сюжет картини розгортається паралельно у Парижі, Римі та Нью-Йорку. У столиці Франції творить нещасливий письменник, що пішов від своєї дружини до коханки. Вічне місто зводить американського бізнесмена з циганкою з Албанії, якій він допомагає викупити доньку з полону. Ну, а нью-йоркська історія розповідає про неврівноважену жінку, що усіма силами намагається вибороти права на опіку свого сина. Неймовірним чином усі ці три історії сплітаються в один сюжет.

"Нечасто зустрінеш фільм, у якому так багато голівудських зірок клеять дурня", - oKino.ua.

Нестерпні боси 2

"Ви троє найшизонутіших бандитів, яких я знаю. Хочете провернути це діло, то не сидіть, як лохи", - вислуховують настанови троє дивакуватих протагоністів стрічки.

Троє невдах з попередньої частини комедії тепер самі стали босами. Вони відкрили власний бізнес, проте невдовзі інвестор кидає їх, лишаючи друзів без копійчини у кишені. Саме тоді протагоністи вирішують викрасти його дорослого сина, щоб згодом отримати за нього викуп і, відповідно, повернути контроль над компанією. Та їх план знову перетворюється на бурлеск.

"Творцям комедії вдалося зберегти зірок і залучити нових акторів з іменем. Їх поява стане справжнім святом для всіх любителів кіно", - oKino.ua

Superнянь

"Сьогодні ми відстовбурчимося на днюсі нашого дружбана!" - говорить один з героїв стрічки, розпочинаючи зйомку їхніх нічних шаленств.

Марк залишає маленького сина на вихідні зі своїм найвідданішим співробітником. Та він і не підозрює, що останній на цих самих вихідних відзначає власний ювілей 30 років. На наступний ранок Маркові телефонують з поліції, і повідомляють, що їх син та "нянь", що мав за ним наглядати, – пропали, а їх будинок перетворився на руїни. Серед уламків слідчі знаходять камеру, за записом на якій вони й відтворюють події шаленого вечора напередодні.

"Суміш хуліганського підліткового фільму з традиційною французькою сімейною комедією вдалася лише наполовину - казка є, а от з натяками якось погано", - Empire.

Сильніше, ніж зброя

"Ми були рішучі і світ змінився", - говорить серйозний голос диктора за кадром.

Черговий повнометражний проект творчого об'єднання "Вавилон'13" покаже панораму подій в Україні від спроб захоплення Адміністрації Президента 1 грудня до боїв за Донецький аеропорт. Від піднесення, яким були охоплені люди у центрі столиці, до складних військових випробувань, у яких було випробувано піднесення народу.

Прем'єра документальної картини відбудеться 27 листопада у столичному кінотеатрі "Київська Русь". Після цього вона буде показана у 25 містах.

Моя господарка

Ну, і чим тепер займемося?

Усім… - покірно відповідає коханець головної героїні

Жінка середнього віку практикує мазохізм. Зголодніла за збоченням та сексуальними іграми, вона часто міняє партнерів. Під час однієї зі своїх інтимних забав за нею підглядає молодий романтик. Помітивши спостерігача, вона запрошує його до своєї домівки, пройнятої духом любовних пригод. Їх стосунки дуже скоро переходять у найвідвертіший регістр. І так само дуже скоро вони переходять за грань безпечної гри.

"Більшість недоліків цієї стрічки спричинені численними кліше сюжету", - FILMINK.

 Одного разу в Україні

"Яку з двох смертей ви обираєте?" - кричить у натовп зляканий чоловік.

Картина знімалася під час подій у центрі столиці. Відповідно і сценарій писався на ходу, враховуючи стихійний рух протестів. У центрі сюжету – жінка Ніна, яку незадовго до початку заворушень зґвалтували, а її подругу – вбили. Вона відправляється зі свого рідного кримському містечка на Майдан. Участь у революції – для неї остання можливість відстояти справедливість. У Києві Ніна зустрічає людей, які приїхали сюди з подібними мотивами. Зокрема жінка знайомиться з афганцем, тренером Беркута, який перейшов на бік повстання після нелюдського побиття студентів 30 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Мадагаскарські пінгвіни та донецькі "кіборги" – в ділі - Кінопрем'єри 27 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі