середа, 07 жовтня 2015 14:44

Лінч розпочинає роботу над новим "Твін Пікс"

Лінч розпочинає роботу над новим "Твін Пікс"
Фото: youtube.com

Девід Лінч вже запросив взяти участь у зйомках продовження "Твін піксу" Аманду Сейфрід, Роберта Неппера і Пітера Сарсгаарда. Всі зірки з готовністю відгукнулися на заклик Лінча долучитися до життя маленького американського містечка, ліси і озера якого приховують страшні таємниці про його жителів. До своїх класичним ролей повернуться практично всі актори основного складу: Кайл Маклахлан, Шеріл Лі, Шерілін Фенн, Дана Ешбрук.

У продовженні "Твін Пікс" буде 18 епізодів, і Девід Лінч стане режисером всіх серій. Сценарій буде написаний у співавторстві з Марком Фростом, композитором знову стане Анджело Бадаламенті. Дія сиквела розпочнеться через 25 років після загадкового вбивства Лорі Палмер, пише Variety.

"Відмовлятися від чашки кави, приготовленої Девідом Лінчем, було б злочином. Я - справжній фанат "Твін Пікса", і для мене велика честь наблизитися до легенди на відстань одного відзнятого дубля", - поділився Пітер Сарсгаард.

На екрани новий "Твін Пікс" вийде в 2016 році.

Зараз ви читаєте новину «Лінч розпочинає роботу над новим "Твін Пікс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі