пʼятниця, 12 червня 2015 15:18

"Кузьма Скрябін" очолив рейтинг найпопулярніших артистів України - опитування

"Кузьма Скрябін" очолив рейтинг найпопулярніших артистів України - опитування

Лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко, який виступав під псевдонімом Кузьма Скрябін, посмертно очолив рейтинг найпопулярніших українських артистів. Таке дослідження провела компанія TNS MMI (Тейлор Нельсон Софрез Україна). В опитуванні взяли участь близько п'яти тисяч жителів України у віці від 12 до 65 років.

Друге і третє місце в списку симпатій українців дісталося лідеру "Океану Ельзи" Святославу Вакарчуку та Ані Лорак відповідно. Четверте місце посіла Софія Ротару, що входила в минулому році в трійку лідерів, а замкнула п'ятірку кращих Тіна Кароль.

У той же час серед артистів, чия творчість не подобається респондентам, лідирують Світлана Лобода (перше місце) і Таїсія Повалій (друге місце).

Активістка Майдану Руслана Лижичко замикає трійку антипатій української публіки, а слідом за нею на четвертому і п'ятому місцях розташувалися по порядку Вєрка Сердючка і Гайтана.

Автори дослідження відзначають, що кількість прихильників української музики з першого кварталу 2013 року зросла майже на 6%. Вперше за п'ять років українська поп-музика стала популярнішою російської.

Зараз ви читаєте новину «"Кузьма Скрябін" очолив рейтинг найпопулярніших артистів України - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі