понеділок, 04 лютого 2013 10:29

Кращим мультфільмом року назвали історію про комп'ютерного Ральфа

Кращим мультфільмом року назвали історію про комп'ютерного Ральфа
Фото: kinopoisk.ru

Стрічка студії Діснея "Ральф" (Wreck-It Ralph) удостоїлася п'яти премій "Енні" (Annie Award). "Ральф" був визнаний кращим повнометражним мультфільмом року. Крім того, стрічка була відзначена нагородами за режисуру (постановкою займався Річ Мур, раніше брав участь у роботі над серіалами "Футурама" та "Сімпсони"), музику, озвучку персонажа (у цій номінації "Енні" одержав актор Алан Тьюдік) і сценарій.

Мультфільм "Ральф" розповідає про негативного персонажа зі старої відеоігри, що вирішив стати позитивним героєм. Стрічка вийшла в прокат у листопаді 2012-го року. "Енні" - головна американська премія в області анімаційного кіно. Вона була заснована в 1972 році. 40-а церемонія вручення "Енні" відбулася в Лос-Анджелесі 2 лютого.

Торік премію "Енні" в номінації "Кращий повнометражний мультфільм" отримала робота Гора Вербінські "Ренго" (Rango). Пізніше стрічка удостоїлася "Оскара" в тій же номінації.

Зараз ви читаєте новину «Кращим мультфільмом року назвали історію про комп'ютерного Ральфа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі