четвер, 05 березня 2015 10:05

Козловський проклинає Москву, а Жульєт Бінош – свою професію – Кінопрем'єри 5 березня

Козловський проклинає Москву, а Жульєт Бінош – свою професію – Кінопрем'єри 5 березня

Кінопрем'єри цього тижня майорять весняними настроями. "Побачення наосліп" переконає, що навіть у найнесприятливіших ситуаціях знайдеться місце гумору. "Царство краси" наповнить кров своїх глядачів авантюрними флюїдами. Душевні пазли "Зільс Марії" змусять зверхньо поглянути на власну авітамінозну меланхолію. А свою ненависть до Москви глядачі зможуть розділити з головним героєм стрічки "Духless 2".

Побачення наосліп

"Чого ти хочеш від життя – я дійсно хочу знати", - емоційно питає у головного героя його батько.

Сандро – пересічний невдаха з Тбілісі. Йому вже за 40, а він все ніяк не заведе власну родину. Спроби знайти свою половинку через сайти знайомств ні до чого не призводять. Одного разу він випадково знайомиться з перукаркою Мананою, у яку по-справжньому закохується. Та згодом виявляється, що у неї є чоловік, який от-от має вийти з тюрми…

"Такому фільму доречно визначення "милий", бо режисер оживляє на екрані знамениту чарівність грузинського кіно, яке ми, здавалося, втратили", - Искусство кино.

Зільс Марія

"Зіграти цю героїню – дуже сміливо. Це справжній виклик часу", - оцінюють вчинок протагоністки.

Легендарна актриса Марія у 18 років зіграла знакову для себе роль Сігрід. Ця героїня шляхом підступних маніпуляцій доводить до самогубства жінку. Минуло 20 років і Марії знову пропонують взяти участь у постановці цієї п'єси. Та на цей раз їй доручають зіграти вже саму жінку, яку змушують накласти на себе руки. Та чи зможе актриса знову пережити всі ті страшні емоції?

"Зільс-Марія" - просте і водночас складно побудоване оповідання з безліччю недомовок про долю актриси і жінки взагалі. Про вік, про мистецтво і його зв'язки з життям, про любов, про кіно і театрі", - Профиль.

Царство краси

"Кохання – скупе. Тільки один раз у житті воно дає тобі шанс", - робить висновок протагоніст стрічки.

Молодий амбітний архітектор веде ідилічне життя зі своєю люблячою дружиною. Що б вони не робили – вони завжди разом. Та на одній з професійних конференцій він знайомиться з нещасливою у шлюбі Ліндсі. Жінка одразу полонить його увагу, і вони стають таємними коханцями. Згодом і в дружини архітектора з'являється своя таємна пристрасть. Прагнучи налагодити сімейне життя, чоловік звертається за порадою до своїх друзів. 

"Як і в любові, що геть позбавлена пристрасті - дія цієї стрічки розгортається в холодному відстороненні від глядача", - Montreal Gazette.

Неочікуваний бізнес

"Якщо ми укладемо контракт – я хотів би зайнятися коханням з жінкою у позі тачки", - розмірковує літній чоловік.

Колектив молодої компанії відправляється у Берлін, маючи на меті підписання контракту. Від цього документу залежить подальша доля їх компанії. Аби отримати необхідний підпис, бізнесмени готові на все. Щоб заручитися довірою замовників, вони влаштовують потужні вечірки. Проте всі їх спроби перетворюються на низку кумедних подій.

Духless 2

"У мене є шанс щось зробити. І я це зроблю", - проголошує протагоніст стрічки.

Молодий мільйонер Макс, сколотивши капітал у Москві, перебрався на екзотичний острів у Південно-Східній Азії. Здається, тут він проведе все своє життя до останнього дня. Та одного дня до нього прилітає старий друг з минулого життя, який пропонує повернутися у Москву і продовжити займатися бізнесом. Обставини складаються так, що він приймає пропозицію. Та чи на довго його вистачить...  

"Музики у фільмі занадто багато. Для чого тут майже кожній сцені по пісні? Це взагалі фільм, або музичний кліп?" - kinopoisk.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Козловський проклинає Москву, а Жульєт Бінош – свою професію – Кінопрем'єри 5 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі