пʼятниця, 09 жовтня 2015 15:58

"Коти на роботі" - У США вийшла книга про тварин, що мають справжню роботу
7

Американська письменниця Ліза Рогак випустила книгу "Коти на роботі", повідомляє The Huffington Post. У виданні розповідається про 50 котів, які отримали різні "професії".

Одним з героїв книги став кіт, який став "особистим тренером". Він допоміг шанувальниці фітнесу Стефані Джексон розробити"кетфлексінг". У виданні розповідається і про кота-няню з британського притулку для тварин. Крім того, в "Котах на роботі" можна дізнатися про "регулювальника руху" біля будівлі школи в США.

Рогак повідомила про котів, що "трудяться" в поліції, на залізничній станції і на фермі, а також знімаються в рекламі. Ще одним героєм видання виявився кіт, який "спостерігає" за погодою.

Як зізналася Рогак, їй важко вибрати найбільш улюблених котів зі своєї книги, оскільки всі вони "вражаюче працьовиті тварини". У самої письменниці в минулому були коти, але зараз вона їх не заводить із-за алергії.

Зараз ви читаєте новину «"Коти на роботі" - У США вийшла книга про тварин, що мають справжню роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі