четвер, 12 лютого 2015 08:05

Колін Ферт копіює Джеймса Бонда - Кінопрем'єри 12 лютого

Колін Ферт копіює Джеймса Бонда - Кінопрем'єри 12 лютого

Виважені англійські денді на цьому тижні боротимуться зі злом у "Kingsman". Не менш напруженою буде боротьба з власними флюїдам героїв стрічки "50 відтінків сірого". Ну, а тим, хто прагне спокою – буде до смаку французька мелодрама "Жінка на подвір'ї".

Жінка на подвір'ї

"Я маю вам щось сказати", - ніяковіє протагоніст стрічки.

Сорокарічний Антуан вирішив зав'язати з кар'єрою музиканта. Відклавши інструмент, він вирішив влаштуватися консьєржем. Дуже скоро він настільки поглиблюється у свою професію, що починає пропускати через себе усі успіхи та негаразди жителів будинку. А згодом він починає налагоджувати стосунки з Матільдою, що виділяється серед жильців дому.

"Депресивна і не надто вже й смішна трагікомедія про химерних мешканців старого паризького дворика", - Empire.

Kingsman: Таємна служба

- Манери визначають людину – проголошує вишуканий спецагент

- Мені іноді важко вас зрозуміти… - відповідає стильний бунтар.

Завдяки своєму інтелекту Гері з успіхом пройшов службу у морській піхоті. Та незважаючи на те, що йому пропонували успішну кар'єру в розвідці, він спрямував своє життя у злочинне русло. Після чергової мокренької справи Гері мав усі шанси потрапити до в'язниці. Проте за нього взявся один спецагент, що вирішив виховати в ньому свого послідовника.

"Дві людини, відповідальні за появу картини "Пипець", знову пішли у відрив, ні в чому собі не відмовляючи. "Секретна служба" елегантна і молодецька одночасно", - The Hollywood Reporter.

П'ятдесят відтінків сірого

"Люблю дивитися на тебе. Лице підказує мені твої думки", - зізнається головний герой фільму.

Перед власним випускним дівчина Анастейша погоджується допомогти своїй подрузі і замість неї взяти інтерв'ю у красеня-багатія на ім'я Кристіан Грей. Ініціатива провалюється. Та згодом за випадкових обставин вона знову з ним зустрічається. Їх ненав'язлива розмова дуже скоро доходить до відвертої бесіди. Вони уклали один з одним контракт, згідно з яким їй доведеться виконувати його найпотаємніші бажання.

"Незважаючи на нескінченний секс у стрічці, глядач навряд чи отримає задоволення від перегляду", - Newsday.

Зараз ви читаєте новину «Колін Ферт копіює Джеймса Бонда - Кінопрем'єри 12 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі