пʼятниця, 16 вересня 2016 12:13

Книга Ложкіна "Четверта республіка" - лідер за кількістю продаж - видавець

Книга Ложкіна "Четверта республіка" - лідер за кількістю продаж - видавець

Книжка Бориса Ложкіна "Четверта Республіка" за останні роки є лідером за кількістю продаж серед суспільно-політичних творів українських авторів. Про це на церемонії вручення премій львівського Форуму видавців "Найкраща книга-2016" заявив гендиректор видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький.

Книга Ложкіна, яка вперше побачила світ у видавництві "Фоліо" в березні 2016 року, була нагороджена спецвідзнакою Президента Форуму видавців. Про це повідомляють "Українські новини".

"Ця книжка привернула мою увагу й отримала відзнаку як найактуальніше видання 2016 року, в якому чесно від першої особи подано аналіз сучасного стану української держави, а також запропоновано стратегію розвитку та візію майбутнього України", - зазначила президент Форуму видавців Коваль на врученні відзнаки видавцю книжки Олександрові Красовицькому.
Нагадаємо, 17 вересня у конференц-залі львівського Палацу мистецтв ( вул. Коперника, 17) о 18:00 відбудеться зустріч із Борисом Ложкіним, автором книжки "Четверта республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні – Європа".

Від березня 2016 року "Четверта республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні — Європа" тричі перевидавали. Книжка написана за участю журналіста Володимира Федорина. Окрім української та російської мов, також вийшла в перекладі англійською та німецькою.

Зараз ви читаєте новину «Книга Ложкіна "Четверта республіка" - лідер за кількістю продаж - видавець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі