вівторок, 14 червня 2016 12:35

Кліп для Джамали може зняти кожен

Кліп для Джамали може зняти кожен

12 українських музикантів безкоштовно надали свої пісні для конурсу The Next Big Thing-2016.

Його учасникам нададуть можливість відчути себе кліпмейкером і спробував зняти відеоісторію на ці хіти. За умовами до 30 червня на сайті конкурсу можна буде вибрати композицію з 12-ти запропонованих, зняти кліп і відправити його на адресу проекту. Володарю гран-прі на розсуд організатора конкурсу може бути запропоновано стати режисером кліпу переможниці шоу "Голос Країни 6" Віталіни Мусієнко.

Серед артистів, які надали свої пісні : Jamala, The Hardkiss, Onuka, Kozak System, Ріапобой, Друга ріка, The Maneken, Bahroma, Monatik, Sunsay, ТНМК і PUR: PUR.

"Переможе найсильніший. Вражаюча ідея", - зазначає голова журі, генеральний продюсер 1+1 Production Вікторія Лєзіна.

"Беручись за зйомку кліпу, автор повинен пам'ятати, що у нього всього 3,5 хвилини, щоб розказати свою історію. І її потрібно розповісти так, щоб глядачі не вимкнули його на 20-й секунді. Тому я буду звертати увагу на сценарій, на ясність його виконання, на художні рішення автора, нові, несподівані, незатерті", - додає режисер Семен Горов.

Оцінюватиме роботи учасників міжнародне журі: Вікторія Лезіна - генеральний продюсер "1+1 Продакшн", Ігор Панасов - шеф-редактор онлайн-платформи Cultprostir.ua, Семен Горов - український режисер, Валерій Сігал - генеральний директор ELLO, Влад Леготкін - прес-секретар VK в Україні, Сергій Михальчук - кінооператор, Ірина Горовая - продюсер MOZGI Entertainment.

"Мені дуже подобається те, що відбувається з українською музикою останнім часом. У нас зараз виходить дуже крута музика, тож я думаю, що і відео учасники проекту можуть знімати не гірше. Тому мені дуже цікаво було запропонувати свою пісню, поекспериментувати з фантазією. Ми обрали трек "Дзеркало" з однойменного альбому, адже зараз саме ця пісня найбільше лягає на душу. Хочеться, щоб її почуло якомога більше людей. Учасники запропонують своє бачення музиканту, і навіть якщо бачення чиєсь і не співпаде з піснею, а навпаки додасть чогось іншого, - це добре, у цьому тільки цінність", - розповідає учасник гурт ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта.

Для конкурсу The Next Big Thing-2016 рок-гурт "Коzak System" обрав пісню "Basta"

"Ми підтримує будь-які ініціативи, що покликані на підтримку української музики та виконавців. Ми обрали саме цей трек, бо найбільш "візуалізтичний". Потребує дуже класної, тонкої образності. Тому ми хочемо, щоб саме молоді режисери і сценаристи попрацювали над створенням "картинки" для цієї композиції. Дуже би хотіли несподіваного прочитання нашоъ пісні. Трышки набридли стандартны підходи до відеокліпів. Режисери хочуть бути схожими та потрапити у формат, а молоді кліпмейкери позбавлені штампів і можуть зробити щось зовсім неочікуване, каже Володимир Шерстюк, бас-гітарист "Коzak System".

Зараз ви читаєте новину «Кліп для Джамали може зняти кожен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі