пʼятниця, 24 січня 2014 14:06

Киянам показали фільм, що "кращі дні попереду"

Ліричною драмою відкрилися вечори французького кіно в Києві. Зіграла в ній знакова для французького кінематографу акторка - Фанні Ардан. Кінофестиваль проходить уже в 9 раз, і цьогорі в програмі багато фільмів про любов.

"Кращі дні попереду" - восьма повнометражна режисерська робота добре відомої у Франції режисера Маріон Поверну. У ній вона розповідає про стоматолога Каролін, яка вийшла на пенсію після довгих років роботи і знову відчула себе молодою та вільної. Вона отримує нові враження, займається своїми улюбленими справами, порушує встановлені правила і заводить бурхливий роман з молодшим за неї на 20 років учителем інформатики.

В рамках "Вечорів французького кіно" покажуть також ще одну історію кохання з нестаріючою кінодівою Катрін Деньов у головній ролі - мелодрама "За сигаретами". Її героїня відправляється в подорож по Франції, під час якої знаходить вкрай несподіваного попутника. Покажуть також мелодраму "Гранд Централ. Любов на атоми" про проблеми атомних електростанцій і забороненого кохання з новим французьким секс-символом — акторкою Леа Сейду.

Кінофестиваль "Вечори французького кіно з Citroеn" стартував 23 січня у Києві. Але усі ці фільми покажуть також в Одесі, Донецьку, Львові, Вінниці, Чернівцях та Харкові. Вони демонструватимуться французькою мовою з українськими субтитрами.

Зараз ви читаєте новину «Киянам показали фільм, що "кращі дні попереду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі