середа, 25 січня 2012 20:32

Кіра Муратова зняла фільм про однокурсників
5

Фото: Фото: SOTA Cinema Group

Режисер Кіра Муратова закінчила зйомки нового фільму "Кінопроби. Однокурсники".

Стрічка розказує про чоловіка та жінку, які багато років не бачилися. Вони — колишні однокурсники. Головний герой покохав двох жінок і просить поради у старої знайомої.

"Кіра Муратова виступила також автором сценарію, - розповів генеральний продюсер кінокомпанії "SOTA Cinema Group" Олег Кохан. - У стрічці знялося кілька акторських дуетів. За сюжетом вони опиняються в однаковій ситуації. Задум авторки - об'єднати різні характери і типажі, розмити межі реального життя актора та його лицедійства. Два характери чоловіка і жінки в межах однієї картини зіграні абсолютно по-різному. Про що цей фільм, кожен вирішить для себе. Так само, як для одного "Ну, постривай!" - мультфільм про зайця, для другого – про вовка, а для третього – про Радянський Союз".

Фільм зняли у форматі кінопроб. До зйомок режисер запросила акторів Ренату Литвинову, Сергія Маковецького, Олега Табакова, Аллу Демидову, Георгія Делієва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Одесі поховали дружину актора Георгія Делієва

"Грати у парі з різними акторами — неймовірно цікаво, - поділилась актриса Наталія Бузько. - У дуеті з іншим партнером твій персонаж одразу змінюється. Я навіть не могла передбачити, яким він вийде на екрані. Так з одним моїм партнером у мене вийшли "романтично-загальмовані" персонажі. У парі зі мною Віталій Лінецький створив драматично-серйозний образ".

Знімали фільм в Одесі.

"Весною закінчимо виробництво стрічки, - зазначив Кохан. - Світова прем'єра відбудеться в рамках одного з авторитетних міжнародних кінофестивалів. Фільми Муратової брали участь майже в усіх міжнародних кінофестивалях першої десятки. Це фестивалі у Карлових Варах і Роттердамі, Локарно і Москві, Венеції та Страсбурзі. Після світової прем'єри глядачі побачать "Кінопроби. Однокурсники" і в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Кіра Муратова зняла фільм про однокурсників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі