понеділок, 29 червня 2015 19:51

Кіновечір: три історії про літніх дам, які обожнюють пригоди

Кіновечір: три історії про літніх дам, які обожнюють пригоди
Фото: winsin.livejournal.com

Хто сказав, що досягнувши певного віку, жінці не залишається нічого іншого як осісти вдома і пекти пироги онукам? Героїні цих трьох фільмів доводять, що навіть коли тобі вже давно не 20 і навіть вже не зовсім 60, життя триває. І воно сповнене авантюр, пригод і кохання!

Полетта / Paulette (2012)

Французька кримінальна комедія розповість про Полетту - ця сварлива старенька, яку дратують всі, починаючи онуком і закінчуючи сусідами, знайшла вельми оригінальний спосіб розібратися з боргами. Полетта вирішує потрапити в наркобізнес, який процвітає в її районі. І це незважаючи на те, що її зять ( котрого Полетта терпіти не може) якраз працює у відділі по боротьбі з наркотиками.

За сигаретами / Elle s'en va (2013)

Власний ресторан не приносить бажаного прибутку, коханець знову клянеться в любові своїй дружині, власна родина вже давно розвалилася. І навіть з дочкою і онуком у головної героїні не вийшло налагодити стосунки. У такій ситуації залишається тільки затягнутися цигаркою і поміркувати про життя. Вийшовши за сигаретами, Бетті у виконанні чарівної Катрін Деньов, починає довгу подорож по Франції. Під час цих мандрів вона не тільки знайде примирення і розуміння, але ще й нову любов.

Омамамія / Omamamia (2012)

Маргарет разом з чоловіком все життя прожила далеко від цивілізації у своєму затишному будиночку. Але після його смерті дочка вирішує продати батьківську хату, а мати тимчасово поселити у себе. Замість того щоб відчувати себе не в своїй тарілці в чужому домі Маргарет вирішує втілити в життя давню мрію - вона їде до Ватикану висповідатися. Чи могла вона уявити, що крім зустрічі з Папою Римським її чекають вечірки в компанії рокерів, катання по місту на моторолері і роман з авантюристом і шахраєм Сільвіо?

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три історії про літніх дам, які обожнюють пригоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі