вівторок, 28 липня 2015 15:03

Канадська співачка дала перший концерт після хвороби

Канадська співачка дала перший концерт після хвороби

Канадська співачка Авріл Лавін дала перший виступ після затяжної боротьби з хворобою Лайма, яку їй діагностували в 2014 році.

30-річна співачка в ніч на суботу виступила на церемонії відкриття Всесвітніх Спеціальних Олімпійських ігор у Лос-Анджелесі. Лавін, яка більше року не з'являлася на публіці, презентувала свій новий сингл під назвою "Fly".

"Світ є всередині кожного з нас. Скоро ви зрозумієте, що настав час літати", - співається у новій пісні Авріл.

Після виступу співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі зворушливий пост, в якому подякувала шанувальникам за підтримку:

"Для мене велика честь презентувати свою нову пісню Fly на церемонії відкриття Спеціальних Олімпійських ігор. Всі доходи підуть на підтримку цих Ігор. Це була приголомшлива ніч для мене. Вітаю всіх спортсменів! І дякую всім, хто підтримує мій фонд Avril Lavigne Foundation! Це був важкий рік для мене, рік боротьби з хворобою Лайма, і я неймовірно рада, що змогла сьогодні виступити. Дякую за вашу підтримку і бажаю приємного прослуховування моєї нової пісні! Я написала цю пісню для того, щоб підтримати людей, які зіткнулися з величезними перешкодами і труднощами. Цілу!", - йдеться в дописі співачки.

Зараз ви читаєте новину «Канадська співачка дала перший концерт після хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі