понеділок, 02 вересня 2013 13:03

"Як на дошці для прання": українські дороги визнали одними з найжахливіших
13

Траса Хирів - Самбір - Львів
Фото: Фото: puerrtto.livejournal.com
Траса Хирів - Самбір - Львів
Траса Бердичів - Хмільник
Траса Чернівці - Івано-Франківськ

Українські дороги потрапили в трійку рейтингу найгірших, незважаючи на марні спроби влади відремонтувати їх протягом 20 років суверенітету. Про це пише блогер -мандрівник puerrtto.

"За останні два тижні я непогано прокатався по центральній і західній Україні на машині. Спочатку був кільцевий маршрут Київ - Житомир - Бердичів - Вінниця - Кам'янець-Подільський - Хотин - Чернівці - Жмеринка - Київ , потім по Львівщині та північній частині Закарпаття. Знаєте , що я вам скажу ? Я розумію , чому скасування віз для європейців і американців практично не зрушило з мертвої точки розвиток туризму.У це важко повірити , але в моєму особистому рейтингу з 101 відвіданої країни світу , Україна займає одне з найгірших місць за станом автодоріг. Зізнатися , поки що важко у визначеннях , чи гірші основні українські автостради за провінційні дороги Танзанії, Бангладеш і Нікарагуа, чи все ж така ж жесть? Думаю, що гірші, бо у Нікарагуа я все ж переміщувався швидше і після кількох годин їзди не відчував себе роздавленим і розбитим , вже не кажучи про автомобіль і його нещасні підвіски . "

На думку блогера, подорожувати по Україні на автомобілі не просто некомфортно , але й дуже небезпечно : стан абсолютної більшості доріг просто катастрофічний , машини кидаються туди-сюди об'їжджаючи величезні ями і вимушено вилітаючи на зустрічну смугу , крім того, відсутні розмітка та освітлення.

"Їздити з настанням темряви рівносильно спробі самогубства , ви не тільки перерахуєте всі ями, але і з високою ймовірністю потрапите в аварію , влетівши у відкритий люк , або вантажівку, яка стоїть посеред дороги без вогнів. "

Блогер не поскупився зробити багато фотодоказів своїм словам , з яких видно , що дороги абсолютно розбиті навіть між великими містами та обласними центрами.

Зараз ви читаєте новину «"Як на дошці для прання": українські дороги визнали одними з найжахливіших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути